fbpx

TILBUD - 20% RABAT på facadebogstaver

Facadebogstaver - udfræsede

DiBond eller alubond er et amerikansk varemærke på en type plader, der går under fællesbetegnelsen ”aluminiums-sandwhich-plader”. Pladerne består af en 3-lags sandwhich - en polyehtylene-kerne med 0,3 mm. aluminiumsplader på hver side. DiBond/alubund er en relativt let og alligevel meget stiv aluminium-komositplade.

DiBond/alubund er miljøvenlig og kan genbruges 100%, og kan leveres i hvid, sort, sølv og børstet aluminium.
Hvid og sort er mat på den ene side, og blank på den anden side.
Vi leverer også i 5-8-10 mm PVC i farverne sort og hvid. Vi anbefaler dog DiBond/alubund, da PVC falmer med tiden og er modtagelig overfor snavs.
Desuden er PVC varme- og kuldepåvirket, hvilket betyder at materialet med tiden kan ændre form.

Hvem er Kolding Skiltecenter?

Torben Iglemose er indehaver af Kolding Skiltecenter. Startede virksomheden i 1999 på Brændkjærgade i Kolding, men flyttede i 2003 til større lokaler i Smedegade 5 - industriområdet i den sydlige del af Kolding.
Kolding skiltecenter har i over 15 år serviceret kunder i det meste af Danmark. Vi har en bred erfaring indenfor produktion af skilte i alle former, folieprint, udskærring af folie samt montering.
Vi råder over en stor maskinpark indenfor digitalprint/posterprint, udskæring af folie, CNC fræsning af plader med print og meget mere.
Kolding Skiltecenter kan også - mod betaling - køre ud og stå for montering af dine skilte, banner eller folier.

Følg os på facebook

Følg os på facebook, hvor vi løbende vil opdatere med nyheder, løste opgaver og tilbud.

facebook sort 30px